De praktijkruimtes openen weer hun deuren, maar ook online en telefonische therapie blijven mogelijk.

Videocall

Na de coronapandemie herneemt het normale leven – weliswaar voorzichtig – weer. Ook ik zal vanaf nu terug aan het werk gaan in de praktijk zelf. 

Hoewel het werken van op afstand mij en de cliënten voor heel wat uitdagingen heeft gesteld, zijn er ook een aantal voordelen duidelijk geworden. Zo bespaar je jezelf als cliënt de verplaatsing naar de praktijk, kan je in je vertrouwde omgeving het gesprek voeren, is er een grotere flexibiliteit voor het inplannen van de afspraken, … Ik heb dan ook besloten om online en telefonische therapie te blijven aanbieden. Videocall, chat en telefonische contacten behoren tot de mogelijkheden.

Wil je meer informatie over therapie op afstand of wens je een afspraak? Neem dan zeker hier eens een kijkje of neem contact op.